EjendomsWatch

Field's-ejer vil købe op for 40 milliarder

Franske Klépierre forsøger at overtage britisk ejer af butikscentre, der dog spræller lidt i nettet.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Den franske ejer af shoppingcentre i Europa, Klépierre, der herhjemme ejer centrene Field's i Ørestad og Bruun's Galleri i Aarhus gennem sit datterselskab Steen & Strøm, vil nu investere et tocifret milliardbeløb på det britiske marked.

I en meddelelse bekræfter Klépierre således, at man har forsøgt at indlede "en konstruktiv dialog" ved at foreslå 615 pence pr. aktie for den børsnoterede, britiske ejer af storcentre Hammerson. Prisen svarer til 4,9 mia. pund (godt 40 mia. kr.) og er i forhold til selskabets børskurs i fredags udtryk for en overpris på 40,7 pct., anfører Klépierre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier