EjendomsWatch

Frank Jensen: Vi skal formå at fastholde udenlandske investorer i København

MIPIM 2018: Sidste år kom mellem 50 og 60 pct. af ejendomsinvestorerne i København fra udlandet, og vi nærmer os et naturligt leje for den udenlandske kapital, som det gælder om at holde fast i, siger Københavns overborgmester Frank Jensen (S) til EjendomsWatch. Private udviklere har projekter til 26.000 boliger, de kunne sætte i gang.

Overborgmester Frank Jensen (S), da han tirsdag åbnede Greater Copenhagen-standen på dette års Mipim-messe i Cannes. | Foto: Jørgen Bendsen

CANNES — København har på få år øget sin attraktivitet hos udenlandske investorer, hvor ikke mindst byens befolkningsvækst, attraktive afkast, en veluddannet arbejdsstyrke, billig finansiering og politisk stabilitet er blandt parametrene, når man spørger investorerne.

Konkret har byens tiltrækningskraft resulteret i, at mellem 50 og 60 pct. af investeringerne sidste år kom fra udlandet, først og fremmest Sverige og Norge, men også tyske, franske og schweiziske investorer har fået smag for København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier