EjendomsWatch

Jyske Bank foran storudsalg af cityejendomme

Banken sætter seks centrale ejendomme i København til salg efter at have ejet dem i op til 44 år. Topchefen vil fokusere på kerneforretningen, der ikke omfatter ejendomsdrift.

Jyske Bank solgte sidste år ejendommen Vesterbrogade 9 i København. Nu følger yderligere seks ejendomme efter. | Foto: Google Maps

Landets tredjestørste bank, Jyske Bank, igangsætter nu en samlet salgsproces, der skal sende seks centralt beliggende ejendomme i København med et samlet areal på godt 21.000 kvm på markedet. Målt ud fra de nuværende kvadratmeterpriser for denne type ejendomme tyder det på en handel til mellem en halv og en hel mia. kr.

Ifølge prospektet for de seks ejendomme, som Jyske Bank-topchef Anders Dam har udsendt på Twitter, er der tale om såkaldte trofæ-ejendomme med beliggenheder på blandt andet Østerbro, Amager og på Frederiksberg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier