EjendomsWatch

Jyske Bank foran storudsalg af cityejendomme

Banken sætter seks centrale ejendomme i København til salg efter at have ejet dem i op til 44 år. Topchefen vil fokusere på kerneforretningen, der ikke omfatter ejendomsdrift.

Jyske Bank solgte sidste år ejendommen Vesterbrogade 9 i København. Nu følger yderligere seks ejendomme efter. | Foto: Google Maps

Landets tredjestørste bank, Jyske Bank, igangsætter nu en samlet salgsproces, der skal sende seks centralt beliggende ejendomme i København med et samlet areal på godt 21.000 kvm på markedet. Målt ud fra de nuværende kvadratmeterpriser for denne type ejendomme tyder det på en handel til mellem en halv og en hel mia. kr.

Ifølge prospektet for de seks ejendomme, som Jyske Bank-topchef Anders Dam har udsendt på Twitter, er der tale om såkaldte trofæ-ejendomme med beliggenheder på blandt andet Østerbro, Amager og på Frederiksberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier