EjendomsWatch

PFA investerer 126 mio. kr. i boliger og erhverv i Horsens

Pensionsselskabet fortsætter sit indtog i jyske byer med vækst. Boliger opføres med lokal entreprenør. Andre byer er i pipelinen.

Foto: PR-visualisering: Rum Arkitekter.

Pensionsselskabet PFA fortsætter med at forfølge sin boligstrategi i provinsbyer med vækst, og nu er turen kommet til Horsens, hvor man vil opføre 48 boliger på mellem 90 og 105 kvm, oplyser selskabet.

Sammen med den lokale entreprenør Torntoft & Mortensen skal der nær Horsens Bytorv, på Emilies Plads, opføres et etagebyggeri, hvor der i stueetagen er indgået en 15-årig lejekontrakt med restaurantkæden Bone's, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier