EjendomsWatch

Aberdeen Standard Investments tager chancer på det danske ejendomsmarked

Kapitalforvalteren ser gode muligheder i Danmark og fortsætter med at kaste sig over projekter uden for København, siger den globale chef for ejendomsinvesteringer. EjendomsWatch mødte ham i London for at høre om de fremadrettede planer i Danmark og Europa efter fusionen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life.

Pertti Vanhanen, global chef for ejendomsinvesteringer hos Aberdeen Standard Investments. | Foto: Property EU

LONDON — Aberdeen Standard Investments har planer om at udvide ejendomsforretningen i Danmark og det øvrige Norden, hvor kapitalforvalteren, der ifølge egne data er Europas næststørste ejendomsinvestor, især vil udnytte sit danske kontors asset management-kompetencer inden for risikoprofilen value-add.

Det fortæller Pertti Vanhanen, global chef for ejendomsinvesteringer hos Aberdeen Standard Investments, da EjendomsWatch sætter ham stævne til en kop kaffe en solrig fredag formiddag på forvalterens London-kontor på den centralt placerede Bread Street, hvis oprindelse kan spores helt tilbage til år 1302.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier