EjendomsWatch

Tysk forvalter vil lokke danske ejendomsinvestorer til Asien

Deutsche Asset Management er i gang med at opruste i Asien og Oceanien, hvor ejendomsmarkedet byder på mindre konkurrence end USA og Europa. EjendomsWatch satte kapitalforvalterens ejendomschef i regionen stævne for at høre om mulighederne for danske investorer.

Deutsche Asset Management har købt denne logistikejendom i den sydkoreanske hovedstad Seoul på 63.000 kvm for 80 mio. dollars (ca. 475 mio. kr.). | Foto: PR

Danske ejendomsinvestorer står godt rustet til at investere i Asien og Oceanien, fordi de har deres basisviden på plads og lytter til kapitalforvaltere med forstand på regionens markeder. Sådan lyder budskabet fra Victoria Sharpe, chef for alternative investeringer i Asien og Oceanien hos Deutsche Asset Management, da EjendomsWatch møder hende på Hotel Clarion ved Københavns Lufthavn i Kastrup.

Efter tre dage på Deutsche Bank-koncernens hovedkvarter i Frankfurt har Victoria Sharpe været i Danmark for at tale med institutionelle investorer om mulighederne for at investere i Asien. Inden hun skal videre til Italien, fortæller hun over en cappuccino, at de danske investorer har en god sans for, hvad der sker andre steder i verden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier