EjendomsWatch

Aarhus-investorer øger ejendomsporteføljen til 1,8 mia. kr. – gælden følger med

Ejendomsselskab med Lego-arvingen Casper Kirk Johansen i ejerkredsen kan takket være værdireguleringer fordoble indtjeningen, viser årsregnskabet, hvor frisk kapital er skudt ind. Direktør glæder sig over stigende priser og sværger til at have sin egen administration.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff

Aarhusianske Cosmo Ejendomme, der i 2015 var involveret i en af byens hidtil største ejendomshandler, kommer ud af regnskabsåret 2016/17 med et overskud på 170 mio. kr. og dermed en betydelig fremgang fra 78 mio. kr. i 2015/16, viser selskabets årsregnskab.

Det er dog opreguleringer af ejendommenes værdi for i alt 189 mio. kr., som løfter bundlinjen. Ses der i stedet for bruttoresultatet ligger det omtrent uændret i niveauet 54 mio. kr., der er skabt ud af lejeindtægter på 75 mio. kr. mod 71 mio. kr. året før.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier