EjendomsWatch

Aarhus-investorer øger ejendomsporteføljen til 1,8 mia. kr. – gælden følger med

Ejendomsselskab med Lego-arvingen Casper Kirk Johansen i ejerkredsen kan takket være værdireguleringer fordoble indtjeningen, viser årsregnskabet, hvor frisk kapital er skudt ind. Direktør glæder sig over stigende priser og sværger til at have sin egen administration.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff

Aarhusianske Cosmo Ejendomme, der i 2015 var involveret i en af byens hidtil største ejendomshandler, kommer ud af regnskabsåret 2016/17 med et overskud på 170 mio. kr. og dermed en betydelig fremgang fra 78 mio. kr. i 2015/16, viser selskabets årsregnskab.

Det er dog opreguleringer af ejendommenes værdi for i alt 189 mio. kr., som løfter bundlinjen. Ses der i stedet for bruttoresultatet ligger det omtrent uændret i niveauet 54 mio. kr., der er skabt ud af lejeindtægter på 75 mio. kr. mod 71 mio. kr. året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier