EjendomsWatch

Danske Bank frasælger mæglerkæde

Ejendomsmæglerkæde med 51 kontorer i Norge og 8000 solgte ejendomme i 2017 er solgt til finanshus, som fortsætter samarbejdet med Danske Bank.

Foto: Colourbox

Landets største bank frasælger sin ejendomsmæglerkæde i Norge, Krogsveen, der har været en del af banken siden 2005, fremgår det af en pressemeddelelse.

Krogsveen, der er en norske pendent til Home-kæden, har 51 kontorer og tilsammen 315 ansatte, som nu bliver en del af finanshuset Pareto, der også er til stede i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier