EjendomsWatch

Amerikansk investor åbner dansk kontor: København er i Europas top

Hines åbner kontor i Danmark og gør klar til at opkøbe yderligere, fordi ejendomsselskabets investorer rangerer København i den europæiske top, fortæller nordisk direktør til EjendomsWatch. Samtidig kan de øvrige aktører på markedet inden længe forvente konkurrence på endnu et forretningsområde.

Foto: PR

LONDON — James Robson, nordisk direktør hos Hines, byder velkommen på det amerikanske ejendomsselskabs europæiske hovedsæde på Welbeck Street i det centrale velhaverkvarter Marylebone. Den familieejede virksomhed, som er baseret i Houston i delstaten Texas, er med opkøbet af to porteføljer af strøgejendomme i København gået ind på det danske marked og har samtidig rullet sin nordiske ekspansion ud ved at etablere kontor i København.

Ifølge James Robson er Hines kommet til Danmark for at blive ved både at købe investeringsejendomme og udvikle egne projekter fra bunden. Bevægelsen ind på nordiske markeder sker især på grund af selskabets investorbases fidus til København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier