EjendomsWatch

Amerikansk investor åbner dansk kontor: København er i Europas top

Hines åbner kontor i Danmark og gør klar til at opkøbe yderligere, fordi ejendomsselskabets investorer rangerer København i den europæiske top, fortæller nordisk direktør til EjendomsWatch. Samtidig kan de øvrige aktører på markedet inden længe forvente konkurrence på endnu et forretningsområde.

Foto: PR

LONDON — James Robson, nordisk direktør hos Hines, byder velkommen på det amerikanske ejendomsselskabs europæiske hovedsæde på Welbeck Street i det centrale velhaverkvarter Marylebone. Den familieejede virksomhed, som er baseret i Houston i delstaten Texas, er med opkøbet af to porteføljer af strøgejendomme i København gået ind på det danske marked og har samtidig rullet sin nordiske ekspansion ud ved at etablere kontor i København.

Ifølge James Robson er Hines kommet til Danmark for at blive ved både at købe investeringsejendomme og udvikle egne projekter fra bunden. Bevægelsen ind på nordiske markeder sker især på grund af selskabets investorbases fidus til København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier