EjendomsWatch

Heimstaden fortsætter opkøbstogt med 27.000 kvm boliger

Med en investering på 900 mio. kr. ekspanderer det svenske ejendomsselskab med norsk ejerskab sin danske tilstedeværelse yderligere. Pensionskasse sælger ud og får sin købspris solidt forrentet.

Foto: PR-visualisering

275 nyopførte lejligheder i København, som AP Pension har stået for byggeriet af, bliver nu solgt til det svenske ejendomsselskab Heimstaden i en handel til omkring 900 mio. kr., oplyser selskabet.

Der er tale om i alt 27.000 kvm fordelt på to ejendomme – Schades Have i Ørestad Nord, et stenkast fra DR Byen, samt Kløverbladsparken i Valby, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier