EjendomsWatch

Britisk investor køber 10 logistikejendomme for 520 mio. kr.

Opkøbet udgør knap en tiendedel af nordeuropæisk milliardfond. Handlens største aktiv er købt hos Danske Bank og er udlejet til dansk transportkoncern.

Foto: Google

London-baserede M7 Real Estates fjerde europæiske fond har foretaget sin første danske investering i form af 10 logistikejendomme for 69,8 mio. euro (ca. 520 mio. kr.). Ejendommene ligger tæt på motorvejene ved Storkøbenhavn, Fyn og Jylland. Det fremgår af en pressemeddelelse.

De i alt 117.000 kvm er fuldt udlejede til 11 lejere på lejekontrakter med gennemsnitlig på seks år. Størstedelen er købt via sale and lease back, hvor den hidtidige ejer fortsætter som lejer i ejendommen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier