EjendomsWatch

Frasalg udløser nyt navn til Sparinvest Property Investors

Det slår igennem i navngivningen, at den danske udbyder af internationale ejendomsfonde er blevet datterselskab af tysk kapitalforvalter.

Foto: PR

Sparinvest Property Investor har skiftet navn til Patrizia Multi Managers. Det sker som følge af, at den børsnoterede investeringsforening Sparinvest Holdings i oktober 2017 solgte udbyderen af internationale ejendomsfonde til tyske kapitalforvalter Patrizia.

I forbindelse med opkøbet er det planen, at Patrizia Multi Managers kan nyde godt af koncernens store investorkreds i Tyskland. Umiddelbart skal datterselskabet dog fortsætte med samme setup som hidtil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier