EjendomsWatch

Verdens største ejendomsmesse får nyt dansk setup

MIPIM 2018: Copenhagen Capacity har i en årrække stået for den danske stand på verdens største ejendoms- og investormesse, Mipim. Nu overtager Byggesocietetet ansvaret. Der skal skrues gevaldigt op for både de private og kommunale aktiviteter, ikke kun på selve messen, men hele året, siger landsformand til EjendomsWatch.

Foto: PR

Når verdens største ejendoms- og investormesse, Mipim, i marts skydes i gang for 29. gang, bliver det med en ny model for den danske tilstedeværelse – hvor ambitionen også lyder på aktiviteter, der rækker ud over de fire intense dage i Cannes i marts.

Netværksorganisationen Copenhagen Capacity har i en lang årrække stået for at gøre Danmark og hovedstadsområdet synlig, men det bliver fra i år Byggesocietetet, der står med ansvaret – en opgave, som ifølge landsformand Tony Christrup overtages "med en anelse nervøsitet i maven," siger han til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier