EjendomsWatch

Verdens største ejendomsmesse får nyt dansk setup

MIPIM 2018: Copenhagen Capacity har i en årrække stået for den danske stand på verdens største ejendoms- og investormesse, Mipim. Nu overtager Byggesocietetet ansvaret. Der skal skrues gevaldigt op for både de private og kommunale aktiviteter, ikke kun på selve messen, men hele året, siger landsformand til EjendomsWatch.

Foto: PR

Når verdens største ejendoms- og investormesse, Mipim, i marts skydes i gang for 29. gang, bliver det med en ny model for den danske tilstedeværelse – hvor ambitionen også lyder på aktiviteter, der rækker ud over de fire intense dage i Cannes i marts.

Netværksorganisationen Copenhagen Capacity har i en lang årrække stået for at gøre Danmark og hovedstadsområdet synlig, men det bliver fra i år Byggesocietetet, der står med ansvaret – en opgave, som ifølge landsformand Tony Christrup overtages "med en anelse nervøsitet i maven," siger han til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier