EjendomsWatch

Nyt milliardprojekt med boliger, butikker og caféer på Amager

Over 40.000 etagemeter udviklingsprojekt bliver ekspansive Gefion Groups hidtil største arealmæssigt. I seks etaper skal udvikles private og almene boliger samt erhverv. Grundkøb finansieres delvist ved at udstede obligationer.

Foto: PR

Projektudvikleren Gefion Group tager nu hul på sit hidtil største udviklingsprojekt i form af 40.500 etagemeter byggeri på Amager Strandvej i København, oplyser selskabet.

"Projektværdien er på den anden side af en mia. kr. Der skal opføres ca. 32.400 etagemeter familieboliger i forskellige størrelser og både lejligheder og town houses. Lokalplanen lægger op til at opføre 24.630 etagemeter private boliger og 7770 etagemeter almene boliger. Der bliver endvidere 8100 etagemeter erhverv, som fortrinsvis disponeres til kontor, mindre butikker, caféer og restauranter," skriver Gefion, der med blot fire år på bagen har projekter i gang til en værdi af fem mia. kr. fordelt på 3000 bolig- og erhvervsenheder i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier