EjendomsWatch

Privatinvestor sælger ejendomme for 120 mio. kr. til Blackstone

EDC Erhverv Poul Erik Bech formidler portefølje, der endte med at skifte hænder hurtigt, da købers interesse for typen af ejendomme var velkendt.

Foto: Ritzau Scanpix.

Kapitalforvalteren Blackstone fortsætter sin opkøbsoffensiv i Danmark, senest med en række københavnske ejendomme, som Thomas Kronborg med hjemsted i Gilleleje har solgt.

Ifølge mæglerne på handlen, Michael Thodsen og Knud Egehoved fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i København, tog det ikke lang tid få bud på ejendommene, som ifølge en pressemeddelelse var sat til en pris på over 120 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier