EjendomsWatch

Familie frasælger cityejendomme for 197 mio. kr.

Skattesmæk ved generationsskifte medvirker til, at familie nu overdrager sine københavnske udlejningsejendomme til svensk ejendomsinvestor.

Foto: PR

Den opkøbsivrige svenske ejendomskoncern Heimstaden, der på få år har opbygget en dansk ejendomsportefølje på over 11 mia. kr., fortsætter med at have spenderbukserne på i Danmark.

I en handel, der ifølge tingbogen løber op i 197 mio. kr., er to familieejede udlejningsejendomme på Frederiksberg og Østerbro i København solgt — ifølge mægler på handlen, Nybolig Erhverv, blandt andet fordi reglerne for generationsskifte gør det uforholdsmæssigt dyrt at lade ejendommene gå i arv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier