EjendomsWatch

Familie frasælger cityejendomme for 197 mio. kr.

Skattesmæk ved generationsskifte medvirker til, at familie nu overdrager sine københavnske udlejningsejendomme til svensk ejendomsinvestor.

Foto: PR

Den opkøbsivrige svenske ejendomskoncern Heimstaden, der på få år har opbygget en dansk ejendomsportefølje på over 11 mia. kr., fortsætter med at have spenderbukserne på i Danmark.

I en handel, der ifølge tingbogen løber op i 197 mio. kr., er to familieejede udlejningsejendomme på Frederiksberg og Østerbro i København solgt — ifølge mægler på handlen, Nybolig Erhverv, blandt andet fordi reglerne for generationsskifte gør det uforholdsmæssigt dyrt at lade ejendommene gå i arv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier