EjendomsWatch

Tre Alka-domiciler fraflyttes efter salg til Tryg

Medarbejdere i Taastrup, Aarhus og Kolding overflyttes til nye arbejdssteder.

Tryg-direktør Morten Hübbe. | Foto: /ritzau/Jens Henrik Daugaard

I 2019 flyttes forsikringsselskabet Alkas tre hovedkvarterer, som følge af at Danmarks største forsikringsselskab, Tryg, har købt konkurrenten.

"Alkas ansatte i Danmark er placeret tre forskellige steder - Taastrup, Aarhus og Kolding. Alle tre steder forventer vi, at der vil ske en flytning, som vil finde sted i 2019. Det vil selvfølgelig gøre noget for kulturen, men også udgifterne," siger Morten Hübbe, adm. direktør i Tryg, på en telekonference efter nyheden om selskabets opkøb af Alka Forsikring mandag morgen.

Mandag har Tryg offentliggjort, at det har købt Alka for 8,2 mia. kr. i en handel, som ventes afsluttet i løbet af første halvår 2018.

Købet skønnes at give synergieffekter på 300 mio. kr., der ventes realiseret i 2021.

Tryg køber Alka Forsikring for 8,2 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier