EjendomsWatch

Kommune køber nedlagt politistation for 30 mio. kr.

Hørsholm Kommune overtager ejendom, som siden 2013 har været til salg hos statens ejendomsselskab, Freja.

Foto: Google Maps

Hørsholm Kommune med borgmester Morten Slotved (K) i spidsen har for en pris af 30 mio. kr. overtaget byens nedlagte politistation, der ligger umiddelbart over for indkøbscentret Hørsholm Midtpunkt.

Til Frederiksborg Amts Avis siger borgmesteren, at købet er "en strategisk mulighed," der skal sikre kommunen initiativretten til, hvad der skal ske i bymidten.

"Vi har købt politistationen for at kunne bruge den som offentlig ejendom, og vi vil i første omgang flytte nogle af rådhusets funktioner op i bygningen. Det er funktioner, som vi mener, giver god mening at have i midtbyen," siger han til avisen, hvori han også afviser, at en samlet flytning af byens nuværende rådhus i kommunens udkant kommer på tale.

Blandt de største udviklingsprojekter i Hørsholm Kommune er det tidligere sygehusområde, der har fået navnet PH-Park, opkaldt efter bysbarnet, arkitekt og samfundsdebattør Poul Henningsen.

Nordsjællandsk investor udvider sin portefølje med 47 mio. kr.

Københavnerne er ikke specielt tilfredse med deres by

Nyt storcenter og hotel på tegnebrættet ved Hørsholm

Kongeegen på vej med boligprojekt i Hørsholm 

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier