EjendomsWatch

Partnerskabet Energispring giver resultater

Visse københavnske ejendomme har på et år nedsat varmeforbruget markant. Det er blandt andet sket ved hjælp af partnerskabet Energispring.

Foto: Colourbox

900.000 kilowatttimer. Så meget har 32 københavnske ejendomme nedsat deres varmeforbrug på et år. Det viser de nyeste resultater fra partnerskabet Energisprings benchmarkanalyse, der sammenligner energidata fra de ejendomme, som var en del af Energispring i 2016. Varmebesparelsen svarer til årsforbruget i 50 villaer eller varme for godt 600.000 kr. Og effektiviseringerne er hentet ved mindre tilpasninger af den daglige drift, viser Energisprings analyser.

Energispring er et partnerskab mellem Københavns Kommune, store bygningsejere, Hofor, andelsboligforeninger, udlejere, administratorer og interesseorganisationer. Og Energispring er dermed et af værktøjerne til at nå Københavns Kommunes ambition om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad. Partnerskabet hjælper bygningsejere med at spare på energiforbruget ved at optimere deres ejendomme. Det foregår blandt andet ved, at partnerne udveksler energidata og erfaringer, og det har vist sig at være en stor succes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier