EjendomsWatch

Britisk kapitalforvalter går uden om København i jagten på ejendomme

Et dansk ejendomsmarked domineret af pensionskasser har fået britisk kapitalforvalter med et trecifret milliardbeløb under forvaltning til at gå mere efter andre nordiske lande, når der skal investeres, siger chef hos kapitalforvalteren til EjendomsWatch.

Foto: PR

LONDON — Nye erhvervs- og boligbyggerier skyder i stor stil op i København, som ikke mindst danske pensionskasser står bag. Men lige præcis pensionskassernes dominans har fået den britiske kapitalforvalter Schroders til at fravælge København og i stedet kigge mod en anden nordisk hovedstad.

Lagt sammen med udsigten til et ret lavt afkast kølner det interessen fra Schroders, når det gælder danske ejendomsinvesteringer, siger Mark Callender, der er chef for ejendomsanalyse i Schroders.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier