Grovvarekoncern flytter hovedsæde fra København til Fredericia

200 arbejdspladser i det centrale København berøres af flytningen, der gennemføres i 2020.
Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad
Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Grovvarevirksomheden DLG flytter sit hovedsæde fra den historiske Axelborg-bygning midt i København til nybyggeri i Fredericia, hvor flere funktioner samles, oplyser DLG, som tidligere i år solgte sin ejerandel i den nuværende domicilbygning.

"Flytningen vil berøre ca. 200 arbejdspladser i det centrale København og ca. 100 arbejdspladser fra dele af DLG's tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn, DLG's kundecenter og datterselskaberne Vitfoss/Vilofoss," skriver grovvarekoncernen.

Frem til 2020 vil DLG dog forblive på Axelborg, fremgår det.

Beslutningen følger DLG's strategi om at samle koncernen og understøtte virksomhedens vækst i fremtidens landbrug, hvor kunderne bliver færre og større, skriver DLG, som med omorganiseringen vil samle salg, logistik, drift, handel og stabsfunktioner i Fredericia.

DLG's nye hovedkontor vil blive bygget på en erhvervsgrund i nærheden af motorvej E45 og Lillebæltsbroen, hvor andre større virksomheder allerede er placeret. Byggeriet vil starte i 2018 og stå færdigt i begyndelsen af 2020. Allerede i løbet af 2018 vil flere afdelinger flytte ind i midlertidige lokaler i Fredericia, skriver DLG.

Nordea sælger andel af historisk domicil

Ny ejerkreds til historisk domicil i hjertet af København 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også