EjendomsWatch

Ny ejendomsbørs vil afholde hollandsk auktion

En ny ejendomsbørs, Prop.Exchange, vil gøre det nemmere for virksomheder at sælge deres ejendomme ved at udbyde dem på digital auktion efter hollandsk model.

Allan Kehlet Rieck har lanceret en ejendomsbørs med et auktionskoncept. | Foto: PR

Store virksomheder med en ejendomsportefølje har typisk to typer ejendomme: De velbeliggende og dermed attraktive og de mere almindelige ejendomme.

"De velbeliggende ejendomme er sjældent svære at sælge, hvorimod de helt almindelige ejendomme ofte stjæler uforholdsmæssigt meget tid og ressourcer," fortæller Allan Kehlet Rieck, der er direktør for Truemarketvalue.dk, der har lanceret ejendomsbørsen Prop.Exchange.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier