EjendomsWatch

Standard Life Aberdeen vil vokse i Danmark

Standard Life Aberdeen, der er Europas næststørste kapitalforvalter, vil vokse i Danmark, lyder det fra en af selskabets to topchefer.

Martin Gilbert er den ene af to topchefer hos kapitalforvalteren Standard Life Aberdeen. | Foto: PR

Standard Life Aberdeen, der hører til blandt verdens største kapitalforvaltere, vil indlede en offensiv i Danmark for at kapre nye kunder. Det kan betyde, at en større del af danskernes pensionspenge bliver styret af det skotske selskab.

"Danmark er et vigtigt marked for os. Vi vil opbygge en større organisation og få en større forretning her i Danmark," siger Martin Gilbert, der har titel af co-CEO i den store kapitalforvalter, i et interview med Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier