EjendomsWatch

Friere rammer på vej til DSB Ejendomme

Som led i regeringens erhvervs- og iværksætterpakke hentes finansiering i DSB, hvor mulighederne for at tjene penge på salg af ejendomme samtidig planlægges lempet. DSB har ingen kommentarer.

Foto: PR

Et vigtigt finansieringselement i den erhvervs- og iværksætterpakke, som regeringen, Dansk Folkeparti og De Radikale indgik søndag, skal findes i statens årlig kontraktbetaling til DSB.

Men samtidig vil partierne give DSB friere rammer for at tjene penge på at udvikle og sælge ud af den betydelige ejendomsportefølje, som den statsejede jernbanevirksomhed råder over. Ved udgangen af 2016 var den bogførte værdi i datterselskabet DSB Ejendomsudvikling opgjort til i underkanten af 400 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier