EjendomsWatch

Friere rammer på vej til DSB Ejendomme

Som led i regeringens erhvervs- og iværksætterpakke hentes finansiering i DSB, hvor mulighederne for at tjene penge på salg af ejendomme samtidig planlægges lempet. DSB har ingen kommentarer.

Foto: PR

Et vigtigt finansieringselement i den erhvervs- og iværksætterpakke, som regeringen, Dansk Folkeparti og De Radikale indgik søndag, skal findes i statens årlig kontraktbetaling til DSB.

Men samtidig vil partierne give DSB friere rammer for at tjene penge på at udvikle og sælge ud af den betydelige ejendomsportefølje, som den statsejede jernbanevirksomhed råder over. Ved udgangen af 2016 var den bogførte værdi i datterselskabet DSB Ejendomsudvikling opgjort til i underkanten af 400 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier