EjendomsWatch

Udgiften til administration stiger hos AAB i Aarhus

Det er blevet lidt dyrere at administrere boliger hos Arbejdernes Andels Boligforening i Aarhus. Men andre er dyrere endnu, påpeges det.

Det kommende godsbanekollegium i Aarhus, som Arbejdernes Andels Boligforening står bag. | Foto: Visualisering/PR

Arbejdernes Andels Boligforening i Aarhus, der ejer godt 8000 boliger fordelt på 60 boligafdelinger, kom ud af 2016 med administrationsudgifter, som er højere end året før, men som foreningen er godt tilfreds med, viser årsregnskabet.

"Omkostningsniveauet anses for tilfredsstillende," hedder det om udgiften, som pr. lejemål er steget godt to pct. til 3800 kr. pr. år. Reguleres der for den almindelige prisudvikling, er udgiften dog holdt i ro, anfører foreningen, der også sammenligner med, at gennemsnittet i 2015 for samtlige boligorganisationer i Aarhus lød på 3955 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier