EjendomsWatch

Esbjerg får 152 nye almene boliger tæt på havnen

Projektudvikleren KPC skal opføre 152 nye almene boliger på Esbjerg Havnegade.

Foto: PR-visualisering

Der er 152 nye almene boliger i form af lejligheder på vej til Esbjerg. Det skriver udvikleren og entreprenøren KPC, der står for at opføre lejlighederne.

Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema, bygherren bliver Boligforeningen Fremad, mens ingeniøren bliver firmaet Ingeniørerne. Størstedelen af lejlighederne, 124, skal være et-værelsesboliger på 50 kvm, mens de resterende 28 skal have to-tre værelser og altan. Det samlede omfang bliver på 7900 kvm.

Bebyggelsen skal opføres i bygninger med fire og seks etagers. Det skal give mulighed for en større tagterasse på fireetagers bygningen, fremgår det. Bygningernes udsmykning skal bestå af både beton og tegl.

Projektet påbegyndes i indeværende år, og skal stå færdig i 2019.

Boligforening barsler med stort projekt midt i Esbjerg

Grønt lys til højhus med 150 almene boliger i Esbjerg 

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier