EjendomsWatch

Esbjerg får 152 nye almene boliger tæt på havnen

Projektudvikleren KPC skal opføre 152 nye almene boliger på Esbjerg Havnegade.

Foto: PR-visualisering

Der er 152 nye almene boliger i form af lejligheder på vej til Esbjerg. Det skriver udvikleren og entreprenøren KPC, der står for at opføre lejlighederne.

Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema, bygherren bliver Boligforeningen Fremad, mens ingeniøren bliver firmaet Ingeniørerne. Størstedelen af lejlighederne, 124, skal være et-værelsesboliger på 50 kvm, mens de resterende 28 skal have to-tre værelser og altan. Det samlede omfang bliver på 7900 kvm.

Bebyggelsen skal opføres i bygninger med fire og seks etagers. Det skal give mulighed for en større tagterasse på fireetagers bygningen, fremgår det. Bygningernes udsmykning skal bestå af både beton og tegl.

Projektet påbegyndes i indeværende år, og skal stå færdig i 2019.

Boligforening barsler med stort projekt midt i Esbjerg

Grønt lys til højhus med 150 almene boliger i Esbjerg 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier