EjendomsWatch

Central Odense-ejendom skal blive til 75 nye lejligheder

En større boligejendom i det centrale Odense er solgt til lige under 20 mio. kr. Køber vil opføre 75 nyelejligheder, men er ellers ordknap.

Foto: Colourbox

En boligejendom på Rugårdsvej 9 og 13A i Odense er netop solgt til lige under 20 mio. kr., fortæller Rasmus Renner, ejendomsmægler hos Home Erhverv Fyn, til EjendomsWatch.

Køberen er firmaet Living Development, som specialiserer sig i projektudvikling af bolig- og erhvervsejendomme, og planen med ejendommen er klar: Grundens nuværende bygninger skal rives ned, og i stedet skal opføres et nyt fireetagers lejlighedskompleks med i alt 75 lejligheder, som skal stå klar til indflytning i midten af 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier