EjendomsWatch

93 nye almene boliger i Holbæk suppleres af yderligere 54

Tidligere slagterigrund i Holbæk suppleres med byggeri i fire og fem etager.

Foto: PR-illustration

Vestsjællands Almene Boligselskab, VAB, skyder nu anden etape i gang af et boligbyggeri på en tidligere Danish Crown-grund på Vølundsvej i Holbæk, skriver Nordvestnyt.

Her er første etape med 93 boliger klar til rejsegilde i december, og allerede nu er det besluttet at sætte anden etape med 54 boliger i gang, fremgår det.

"Vi går i gang med anden etape til foråret, så de står færdige i efteråret 2019," siger Karsten Krüger, adm. direktør i VAB, til avisen.

Den nye etape med navnet Vølunden vil indeholde torumsboliger ned til 81 kvm, og dermed ingen af de boliger på 48 kvm, som var en del af første etape, fremgår det.

Ifølge avisen er 106 skrevet op til de første 93 boliger.

152 nye billige boliger på vej i Ringsted

Sjællandsk ejendomsfamilie fortsætter med at købe op

Slagelse-ejendom får fynsk ejer i handel til 40 mio. kr.

Sjællandske investorer løber med Holbæk-boliger

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier