EjendomsWatch

KAB skal udvikle nyt koncept for seniorboliger

Den almene boligadministrator skal i et partnerskab med Realdania, kommune og boligselskab i Albertslund udvikle nye former for seniorbofællesskaber, som der ifølge forskning bliver stigende efterspørgsel på.

KAB administrerer også ældreboliger som disse i Vordingborg. | Foto: PR

Et nyt partnerskab mellem Albertslund Kommune, KAB, Boligselskabet AKB i Albertslund samt foreningen Realdania skal nytænke den måde, som personer over 65 år bor på.

I første omgang står partnerskabet bag to almene seniorbofællesskaber i Roholmparken i Albertslund, som det er tanken skal fungere som en model for, hvordan fremtidens seniorboliger kan se ud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier