EjendomsWatch

Om Ejendomswatch

EjendomsWatchaug19.jpeg 

Om EjendomsWatch

Det professionelle ejendomsmarked spiller en stadig større rolle i det danske samfund. Investorer hos ejendomsselskaber, -fonde og pensionskasser i ind- og udland investerer milliarder af kroner i såvel nye som eksisterende erhvervs- og boligejendomme i Danmark, hvor administratorer, forvaltere og rådgivere er vigtige led i værdikæden og i jagten på et økonomisk afkast. Samtidig effektiviseres den almene boligsektor, der skaber hjem for op mod 1 mio. danskere og administreres af store, selvejende og demokratisk valgte organisationer. EjendomsWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om den professionelle del af den danske ejendomssektor.

EjendomsWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over EjendomsWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på EjendomsWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på EjendomsWatch: https://ejendomswatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

EjendomsWatch
St. Regnegade 12
1110 København K
Tlf.: 7077 7446
E-mail: mail@ejendomswatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8340

 

Vil du være en del af redaktionen på EjendomsWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Jørgen Bendsen, redaktør

E-mail: jb@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8331
Mobil: 2019 4229

Jørgen Bendsen, født 1971, har over 20 års erfaring som erhvervsjournalist, politisk reporter, redaktionschef og redaktør fra medier som Børsen, Reuters, Jyllands-Posten og TV 2. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998 og leverede gennem sine 14 år på Børsen hundredevis af forsidehistorier. I 2016 kom han til Watch Medier for at etablere EjendomsWatch, hvor han siden har været redaktør med ansvar for den daglige redaktionelle ledelse. Fra oktober 2018 til august 2019 var han tillige fungerende redaktør på AdvokatWatch.

 

Sacha Sennov, journalist

E-mail: sas@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8356
Mobil: 2019 4416

Sacha Sennov, født 1985, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet med speciale i journalistik og politik. Hun har arbejdet som freelancejournalist i New York, hvor hun bl.a. skrev for Politiken og det politiske magasin Ræson. Derudover har Sacha været journalistpraktikant på Politiken, hvor hun var på Christiansborg-redaktionen. Sacha har været fastansat hos Watch Medier siden 2015.

 

Julie Thomsen, journalist

E-mail: jt@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8332
Mobil: 2616 0935

Julie Thomsen, født 1994, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med praktiktid hos Reuters. Derudover har hun arbejdet som freelancejournalist blandt andet for det engelske tv- og onlinemedie Sky News. Julie har været ansat som journalist hos Watch Medier siden juli 2018.

 

Maria Oien, journalistpraktikant

E-mail: mo@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8307

Maria Oien, født 1991, under uddannelse som journalist på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole. Er uddannet multimediedesigner og har tidligere arbejdet med kommunikation og sociale medier. Hun er tidligere praktikant på FødevareWatch.
 

Teknisk support

Thomas Gynthersen

Tlf.: 7077 7443
support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte EjendomsWatch:

ejendomswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7446

 

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier