EjendomsWatch

En håndværkerfortælling

I mange år var det kun gået fremad. På 13 år var Skou Gruppen gået fra at have tre ansatte til at have over 150, og selv havde han netop sat sig i stolen som formand for Dansk Byggeri. Så breakede en historie på TV 2. I dette portræt fortæller Martin Skou Heidemann, hvordan det var at være hovednavn i, hvad Bagmandspolitiet har kaldt en af Danmarkshistoriens mest omfattende kartelsager, og hvad man måske kan lære af den historie

Foto: Niels Hougaard, Polfoto (arkiv)

Scenen er sat. Vi starter med champagne, islagkage og flag. Det er tirsdag den 23. august 2016, og vi befinder os på Skou Gruppens hovedkvarter i Hørsholm – nærmere defineret på direktør Martin Skou Heidemanns kontor. Til stede er han selv, hans nærmeste familie og flere af hans medarbejdere. Et ur på væggen viser, at klokken er cirka 11, og sollyset fortæller os, at det må være om formiddagen på trods af champagnen. Stemningen er god. Folk smiler, snakker og griner, og – som sagt – solen skinner.

Martin Skou Heidemann og Skou Gruppen, som han selv startede i 2000, er netop blevet frikendt for at have aftalt priser i en af den nye Danmarkshistories mest omtalte kartelsager. Siden sommeren 2014 har 25 virksomheder betalt bøder for sammenlagt 31 millioner kroner. Skou Gruppen er som de hidtil eneste blevet frikendt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med dataplatformen Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På weekendens liste med 28 handler optræder blandt andet det Jysk-ejede Vision Properties og Danmarks ambassadør i Libanon.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier