EjendomsWatch

Har købt 18 hoteller: "Vi er skæbnebestemt til at blive meget større"

Det svenske investeringsselskab Midstar Hotels har indtaget det nordiske hotelmarked med storm på knap tre år. EjendomsWatch har mødt direktøren, der afslører, hvilke lande selskabet har planer om at bevæge sig ind i, og hvorfor det er en fordel at have pensionsselskaber som investorer. (Opdateret)

Grand Hotel i Københavns centrum er seneste opkøb, som svenske Midstar har foretaget — men mere er undervejs, siger direktøren til EjendomsWatch.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til EjendomsWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Medie: Nødlidende andelsforening leder efter køber

Andelsboligforeningen Ringertoften i København med en gæld på 459 mio. kr. leder efter en køber til foreningens ejendom. Det viser salgsmateriale, som mediet Insidebusiness er kommet i besiddelse af. "Garvet kriseadvokat" er på sagen, lyder det.

Ineffektivitet koster milliarder i den almene boligsektor

Trods milliardgevinster ved at samle indkøb centralt vælger de fleste boligselskaber selv at købe ind og hyre håndværkere. Sektoren agerer umodent, mener konsulentfirma, som til dels bakkes op af sektorens fælles indkøbsenhed, Almenindkøb. Her møder man lokal uvilje mod at hente besparelser, hvilket der kan være lyssky grunde til, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier