EjendomsWatch

Blackstone fortsætter opkøbsoffensiv i Danmark

Den internationale kapitalforvalter med ejendomsaktiver for over 600 mia. kr. har inden for få dage sikret sig flere centralt beliggende investeringsejendomme i København. Familie og børsselskab sælger.

Ejendommen Standgade 50 i København er blandt de seneste opkøb til kapitalforvalteren Blackstone i Danmark. | Foto: PR

En nordsjællandsk familie og et børsnoteret ejendomsselskab har med få dages mellemrum hentet milliongevinster ved at sælge deres investeringsejendomme i København — ifølge EjendomsWatch' oplysninger til den internationale kapitalforvalter Blackstone.

På Christianshavn i København har Gertz-familien i Charlottenlund og Hellerup således solgt ejendommen Strandgade 50 på hjørnet af Strandgade og Christianshavns Kanal og med udsigt til områdets kanaler. Ejendommen på i alt 952 kvm består af både bolig og erhverv, og har været en populær ejendom for flere interesserede, oplyser mægler på handlen, Ditlev Juul, fra Colliers International København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier