EjendomsWatch

Jysk investorduo klar med små luksusboliger

Mangeårigt makkerpar barsler til foråret med to projekter til knap 200 mio. kr. i alt: Mindre boliger i den høje prisklasse i hovedstaden og familieboliger i Odense.

Foto: PR-visualisering: IBI Group

Udviklingsselskabet IBI Group ejet af de jyske bygge- og projektveteraner Bent Friis Pedersen og Finn Birkjær er snart klar med to boligprojekter, som tilsammen nærmer sig 200 mio. kr. i værdi.

På Bernhard Bangs Allé i den vestlige del af Frederiksberg er håndværkere ved at forvandle en kontorejendom til 31 mindre boliger på et-to værelser. Målgruppen er unge, men der er ikke tale om deciderede ungdomsboliger med krav om fx studie eller anden uddannelse. Projektværdien for de cirka 1600 kvm er knap 80 millioner — eller en ret høj pris på 2,5 mio. kr. i gennemsnit for hver af boligerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier