EjendomsWatch

Lyngby tager stormskridt mod at blive en vaskeægte vidensby

Microsoft, Mærsk og snart Novozymes tiltrækkes af Lyngby og nærheden til DTU.

Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. | Foto: DTU

Kort før jul fik hattedamerne i Lyngby et nyt sted at drikke kaffe – nemlig caféen i Microsofts store, nye domicil på Kanalvej med udsigt mod Lyngby Storcenter. Den globale it-virksomhed har som et af sine succeskriterier at blive en integreret del af bylivet og byens udvikling. Og hattedamerne må nok vænne sig til tanken om, at intet længere er, som det var.

Microsofts 20.000 kvm store domicil lige midt i hovedgaden er den første manifestation af den vilde forvandling, der frem mod 2020 skal omdanne den pæne, grænsende til det småborgerlige, forstadskommune lidt nord for København til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med et forsknings- og uddannelsesniveau i verdensklasse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier