EjendomsWatch

Hotelmilliardær vil åbne nye koncepter i Danmark: "One size fits no one"

Der er plads til flere unikke hotelkoncepter i København og resten af Danmark, siger den norske hotelentreprenør Petter Stordalen i et interview med EjendomsWatch. Udsigt til overkapacitet på markedet ryster ikke ham. Han vil vinde med størrelse og unika-tilgang. Og så lever ambitionerne i Aarhus endnu.

Københavns Lufthavns adm. direktør, Thomas Woldbye, Nordic Choice Hotels grundlægger og ejer, Petter A. Stordalen og Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen på billedet. De skal til at sænke en tidskapsel ind i fundamentet på Nordens største lufthavnshotel og -kongrescenter ved Københavns Lufthavn. Byggeriet blev officielt skudt i gang 1. oktober. Foto: PR

Log ind for at læse artikler

Velkommen til EjendomsWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Visionen om Ørestad er ved at være fuldbragt

By & Havn kan snart melde alt udsolgt i Ørestad, der både erhvervsmæssigt og boligmæssigt markerer sig som et af Københavns nye trækplastre. Det er ikke bare lokalt, men i forhold til hele Øresundsregionen, lyder det fra adm. direktør Anne Skovbro.

It-millionærer går ind på ejendomsmarkedet med trecifret millionopkøb i Odense

"Det er nok en af årets største handler," siger Per Svehag, adm. direktør i Dangroup Invest til EjendomsWatch. Den fynske investor har købt en odenseansk ejendomsportefølje på 14.000 kvm af lokale investorer med advokat i spidsen. Købet sker gennem en nyoprettet fond på 500 mio. kr. Flere fonde kan være på vej, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier