EjendomsWatch

Amerikansk frasalg luner hos 2E Group i Aalborg – nyt projekt er tæt på solgt

To udenlandske investorer er på banen som købere til dele af et boligprojekt i Egedal, siger direktøren for ejendomsudvikleren 2E Group til EjendomsWatch. Han gennemførte tidligere i år sit hidtil største frasalg, hvor det viser sig, at køber er amerikansk.

Den aalborgensiske ejendomsudviklingsvirksomhed 2E Group har købt fem grunde af Egedal Kommune. Her skal firmaet udvikle boliger som er en del af byudviklingsprojektet Egedal By. Foto: PR/Egedal Kommune.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til EjendomsWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier