500 nye boliger på vej ved Fragtmandscentralen i Aarhus

Den aarhusianske ejendomsudvikler Aabycity skal i løbet af sommeren 2018 i gang med at opføre 500 boliger i det største byudviklingsområde i Aarhus. Størstedelen er vidersolgt til investorer.
Aarhus | Foto: Ritzau Scanpix/Tycho Gregers
Aarhus | Foto: Ritzau Scanpix/Tycho Gregers

Der er gang i den på byggefronten på strækningen fra Åby Skole og Godsbanen i Aarhus – og der bliver endnu mere gang i den, når den aarhusianske ejendomsudvikler Aabycity Holding til sommer går i gang med at bygge 500 boliger på arealet, som er det største byudviklingsområde i Aarhus for tiden.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Udover boligerne får Aabycity også lov til at opføre en daginstitution og flere butikker. Byggeriet kommer til at bestå af to karréer på 5-7 etager samt et enkelt torvehus med erhverv og butikslokaler i stueplan. Boligerne kommer til at ligge langs Søren Frichs Vej ved den gamle fragtmandscentral, hvor der allerede er bygget boliger på den ene halvdel af grunden. Ifølge Århus Stiftstidende bringer de nye boliger det samlede antal boliger, som enten er bygget eller på vej, op på 2600.

"Vi forventer at gå i gang med byggeriet lige efter sommerferien, når betonen er brudt ned, og jorden er renset for forurening. Vores plan er at bygge i en løbende proces, så hele området kan være færdigt i slutningen af 2020," udtaler Finn Bach Petersen, medejer af Aabycity Holding, til Århus Stiftstidende.

Han fortæller videre til avisen, at en del af boligerne allerede er vidersolgt til investorer, som vil anvende dem til udlejningsboliger. Prisen på projektet eller det samlede antal kvadratmeter oplyses ikke.

Sådan ser bygeriet af de 500 nye boliger ved Søren Frichs Vej ud på Aarhus kommunes lokalplan. | Foto: Aarhus Kommune
Sådan ser bygeriet af de 500 nye boliger ved Søren Frichs Vej ud på Aarhus kommunes lokalplan. | Foto: Aarhus Kommune
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også