EjendomsWatch

Om Ejendomswatch

EjendomsWatch.jpg 

Om EjendomsWatch

Det professionelle ejendomsmarked spiller en stadig større rolle i det danske samfund. Investorer hos ejendomsselskaber, -fonde og pensionskasser i ind- og udland investerer milliarder af kroner i såvel nye som eksisterende erhvervs- og boligejendomme i Danmark, hvor administratorer, forvaltere og rådgivere er vigtige led i værdikæden og i jagten på et økonomisk afkast. Samtidig effektiviseres den almene boligsektor, der skaber hjem for op mod 1 mio. danskere og administreres af store, selvejende og demokratisk valgte organisationer. EjendomsWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om den professionelle del af den danske ejendomssektor.

 

EjendomsWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over EjendomsWatch også søstermedierne EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ItWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på EjendomsWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på EjendomsWatch: http://ejendomswatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

EjendomsWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 7077 7446
E-mail: mail@ejendomswatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8340

Hvem er vi:

Jørgen Bendsen, redaktør
E-mail: jb@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8331
Mobil: 2019 4229

Jørgen Bendsen, født 1971, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og med praktiktid på Jyllands-Posten. Han kom i 1998 til nyhedsbureauet Reuters som journalist og senere som redaktionschef. Fra 2001 til 2015 var Jørgen Bendsen ansat på Børsen og dækkede bl.a. servicebranchen, skibsfart og offentlige virksomheder. Undervejs var han politisk reporter på Christiansborg og tv-journalist i samarbejde med TV 2. Jørgen Bendsen står for den daglige redaktionelle ledelse af EjendomsWatch og tiltrådte i januar 2016.

Hans Løgstrup Poulsen, journalist
E-mail: hlp@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8332
Mobil: 2342 0119

Hans Løgstrup Poulsen, født 1986, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en mastergrad i internationale forhold og journalistik fra University of Hong Kong og Seoul National University. Hans delte sin praktiktid mellem JydskeVestkysten og Kopenhagen Fur, hvor han efterfølgende var redaktør. Hans har været fastansat hos Watch Medier siden 2016.

 

Sacha Sennov, journalist
E-mail: ss@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8356
Mobil: 2019 4416

Sacha Sennov, født 1985, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet med speciale i journalistik og politik. Hun har arbejdet som freelance-journalist i New York, hvor hun bl.a. skrev for Politiken og det politiske magasin Ræson. Derudover har Sacha været journalistpraktikant på Politiken, hvor hun var på Christiansborg-redaktionen. Sacha har været fastansat hos Watch Medier siden 2015.

 

 


 

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier