EjendomsWatch

Klumme: Bygninger bliver ikke CO2-neutrale af at skrue på økonomien

Når bygherrer får prisen på de grønne materialer, er det kun de færreste, der klar på at betale for det, lyder det fra entreprenør i denne klumme. Han kalder det ærgerligt, for i dag har vi både teknologier og materalerne til at opføre CO2-neutrale ejendomme.

Foto: PR / Jensen Gruppen

Hvilken pris er vi villige til at betale for den grønne omstilling?

Det er et spørgsmål, erhvervslivet har skullet stille sig selv de seneste år. Bæredygtighedsbølgen ruller ind over erhvervslivet, og virksomheder forsøger på skift at ride med på bølgen for bæredygtige tiltag og social ansvarlighed. Den grønne omstilling er i fuld gang, og innovative og digitale løsninger, der skal sikre en bæredygtig fremtid, vinder frem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier