EjendomsWatch

Proptech-firma med offentlige millioner i ryggen lander ny aftale

Proptech-firmaet Eindom skal administrere 43 ejendomme for ny kunde. Ifølge direktør og medejer er det et spørgsmål og kroner og øre.

Niels Bidstrup stiftede Eindom i 2017. I slutningen af sidste år spyttede både Vækstfonden og Innovationsfonden penge i foretagendet. | Foto: PR

Proptech-firmaet Eindom skal i fremtiden stå for administrationen af virksomhedens Investering & Studieboligs ejendomsportefølje på 43 ejendomme.

Det oplyser Eindom i en pressemeddelelse.

Ifølge Eindoms topchef og medejer Niels Bidstrup betyder aftalen, at Investering & Studiebolig kan spare op mod 100.000 kr. om året i administrationsomkostninger som følge af Eindoms digitale løsning.

Der er få måneder siden, at Eindom fik en statslig blåstempling, da Vækstfonden og Innovationsfonden skød henholdsvis 2 mio. kr. og 500.000 kr. ind i selskabet, der blev stiftet i 2017.

Sigter efter 10.000 kunder i år

Niels Bidstrup ejer firmaet med serieiværksætteren Werner Valeur, der tidligere gik under navnet Toke Kruse, som kom i 2019.

De to har en klar mission for, hvor proptech-firmaet skal hen.

"Det er en branche, der har malet sig op i et hjørne med dyre, ikketidssvarende løsninger. Vores produkt er enkelt og fungerer med minimal support uden dyre konsulenttimer og andre tunge udgifter, der ofte binder virksomheder til lange kontrakter," siger Niels Bidstrup, der tidligere har kategoriseret markedet som et monopol domineret af Unik System Design.

Ifølge pressemeddelelsen sigter Eindom efter at koble 10.000 brugere mere på den digitale løsning i løbet af 2021. I 2020 var der 15.000 kunder på, lyder det i pressemeddelelsen.  

Innovationsfond skyder millioner i proptech-firma: "Det er en form for blåstempling"

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier