EjendomsWatch

Forenede vinder stor serviceaftale hos Topdanmark og overtager medarbejdere

Facility service-virksomheden Forenede får ny kunde i form af et af landets største forsikringsselskaber. Det er en stor aftale, oplyser Forenede, som samtidig bliver arbejdsgiver for de Topdanmark-medarbejdere, der hidtil har klaret opgaven. (Opdateret)

Foto: PR / Forenede Service

Forenede skal fremover stå for ejendomsservice og rengøring hos Topdanmark. Danmarks næststørste forsikringsselskab har hidtil selv stået for de opgaver, der fra 1. marts lægges i hænderne på den familieejede facility service-virksomhed, skriver Forenede i en pressemeddelelse.

Over for EjendomsWatch oplyser Forenede, at der er tale om en tre-årig kontrakt med mulighed for forlængelse, som omfatter Topdanmarks hovedkontor i Ballerup samt selskabets afdeling i Viby ved Aarhus, hvilket i rengøringsopgaver alene løber op i 33.000 kvm. Forenede ønsker ikke at komme nærmere ind på kontraktsummen, men fortæller, at det er en aftale "i den lave ende af de store aftaler".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier