EjendomsWatch

Ejendomsadministrator lover bedre styr på data med ny certificering

Vest Administrationen øger sit fokus på informationssikkerhed og er ifølge virksomheden selv den første i branchen, der opnår certificeringen ISO 27001.

Foto: Colourbox

Kunderne hos Vest Administrationen, der administrerer ejer- og andelsboligforeninger, bør fremover kunne sove tryggere om natten. Administratoren fra Hellerup fortæller således i en pressemeddelelse, at man som de første i branchen herhjemme har opnået "den højeste standard inden for informationssikkerhed" i form af den såkaldte ISO 27001-certificering.

Tidligere på året blev administratoren Privatbo indstillet til en bøde på 150.000 kr. fra Datatilsynet for netop at have håndteret personfølsomme data forkert.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier