EjendomsWatch

Ejendomsservice har gjort familieejet firma dobbelt så stort på 10 år

Det familieejede servicefirma Ejendomsvirke har fjernet store områder som kantinedrift og rengøring fra menuen for at fokusere på kerneforretningen – drift af ejendomme. 10 år efter tilpasningen er der vækst på top- og bundlinje samt i antallet af ansatte. "Vi har fundet en god plads i markedet," siger direktør og ejer til EjendomsWatch.

Bent Amsinck, adm. direktør i Ejendomsvirke, gav afkald på områder som kantinedrift og rengøring, fordi virksomheden ikke tjente nok på det, da eksterne folk blev brugt. | Foto: PR

For 10 år siden stod Bent Amsinck ved en skillevej.

Den ene mulighed var, at den familieejede servicevirksomhed Ejendomsvirke fortsatte med at tilbyde en bred palette af ydelser. Belært af 10 års erfaring som direktør for selskabet vidste Bent Amsinck godt, at det primært ville komme til udtryk på toplinjen og næppe ville skæppe i kassen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier