EjendomsWatch

Deas lander aftale med Tetris om administration af seniorboliger

Første del af landsdækkende koncept med op til 5000 seniorboliger skal udlejes og drives af Deas. De første 76 er på vej i Slagelse. Med aftalen vinder Deas tabt terræn tilbage.

"Vi vil gøre vores yderste for at sikre Tetris’ interesser og skabe værdi til glæde for både kunde og lejere," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, efter at have indgået aftale om administration | Foto: PR / Deas

Landets største ejendomsadministrator, Deas, har indgået aftale med projektudvikleren Tetris om at skulle stå for udlejning, administration og drift af de omkring 5000 lejeboliger målrettet seniorer, som virksomheden tidligere på året affyrede startskuddet til.

Ambitionen er at idriftsætte fire-fem delprojekter med 50-80 boligenheder hvert år i de næste 10 år over hele landet. De første er placeret i Slagelse, hvor der i Ibihaven bliver 76 boliger, som Deas åbner for opskrivning til i januar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier