EjendomsWatch

Erhvervsstyrelsen udskyder igen dato for slutafregning for coronakompensation

For anden gang på to uger udskyder Erhvervsstyrelsen datoen for, hvornår virksomheder skal tilbagebetale kompensationsordninger fra coronapandemien.

Foto: Finn Frandsen

Virksomheder får en måned ekstra til at indberette om kompensationsordninger under coronapandemien.

Erhvervsstyrelsen oplyser i en pressemeddelelse, at fristen skubbes til senest 30. november.

Ifølge styrelsen mangler 23.000 virksomheder at indberette ”de faktiske forhold” for kompensationsordningerne for faste omkostninger, lønkompensation og kompensation for tabt omsætning efter sommeren 2020.

Med den nye frist opfordrer Erhvervsstyrelsen de sidste virksomheder til at gå i gang med at indberette med det samme for at undgå at skulle betale hele kompensationen tilbage på én gang.

”For at modtage kompensation er det en betingelse at indberette til slutafregningen. Derfor vil Erhvervsstyrelsen efter fristen 30. november 2022 kræve hele kompensationsbeløbet tilbage for de perioder, virksomhederne ikke har indberettet for,” skriver styrelsen i meddelelsen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie DetailWatch.)

Erhvervsstyrelsen udskyder dato for at afregne coronakompensation

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier