EjendomsWatch

Regeringens huslejeloft møder bred opbakning i befolkningen

Et flertal af danskere støtter et loft på huslejestigninger, som regeringen vil indføre. Også dem der bor i ejerbolig bakker op. Anderledes står det til, når det gælder viljen til at acceptere en lavere pension til gengæld for et huslejeloft.

"Valgflæsk", "misvisende kommunikation" og "statsstyring". Huslejeloftet, som indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) præsenterede i august, har fået en hård medfart. En ny undersøgelse viser dog bred en folkelig opbakning. | Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Det er næppe overraskende, at regeringens aftale om et huslejeloft har vundet gehør hos landets lejere. Men et flertal af ejere bakker faktisk også op.

Det viser en ny rundspørge, som analysefirmaet Wilke har foretaget for EjendomsWatch blandt 1013 repræsentativt udvalgte danskere i perioden 22. til 28. august.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier