EjendomsWatch

Lækket EU-klimaplan peger på skærpede krav for bygningers klimabelastning

Ifølge en lækket klimaplan fra EU-Kommissionen, som Watch Medier er kommet i besiddelse af, skal målene for vedvarende energi og energieffektivitet i 2030 sættes op. Bygninger skal måske indgå i EU's kvotesystem for CO2-udledning.

Hvis EU skal være klimaneutralt i 2050, skal 2030-målene revideres, fremgår det af en ny klimaplan fra EU-Kommissionen. | Foto: PR

BRUXELLES – Vejen til et klimaneutralt Europa i 2050 går gennem øgede mål for vedvarende energi, en udvidelse af ETS-kvotesystemet for virksomheder, højere energieffektivitet og hårdere CO2-mål for Europas bilindustri.

Det fremgår af et lækket udkast til en klimahandlingssplan fra EU-Kommisionen, som Watch Medier er kommet i besiddelse af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier