EjendomsWatch

Regulering

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Fredagens konkurser fra Statstidende

41 virksomheder, der bl.a. opererer inden for ejendoms-, detail- og byggebranchen, er at finde på dagens oversigt over konkurser. Listen leveres af Statstidende.

Torsdagens konkurser fra Statstidende

Hele 93 virksomheder inden for bl.a. ejendoms- entreprenør- og restaurationsbranchen optræder på dagens oversigt over konkurser. I et enkelt tilfælde er der tale om en ophævelse af et dekret. Listen leveres af Statstidende.

Klumme: Tænk kvalitet i byggeriet – også i en krisetid

På trods af krisen skal vi tilbage til de gamle dyder og højne kvaliteten i byggeriet. Selv om det er dyrere her og nu. Fordi erfaringerne viser, at det bedre kan betale sig på langt sigt – både økonomisk og af hensyn til bæredygtigheden, for klimaets skyld, lyder det fra direktør i Teknologisk Institut i denne klumme.

Briefing uge 46: Med- og modvind over landegrænser

Selvom afstanden mellem købere og sælgere vokser på ejendomsmarkedet, formåede en række større og mindre aktører alligevel at få aftaler i hus i den forgangne uge, hvor især svenskerne gjorde sig bemærket. Ugens overflyving er klar.

1 - 25 af 1205

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier