EjendomsWatch

Regulering

Udsigt til renoveringer for milliardbeløb vækker begejstring

At der på Christiansborg tegner sig et politisk flertal bag at lade Landsbyggefonden igangsætte renoveringsprojekter for milliarder vækker begejstring hos Dansk Erhverv og Tekniq Arbejsgiverne. Nu mangler regeringen bare at give grønt lys, lyder opfordringen.

PKA fremrykker ejendomsprojekter

På den korte bane fremrykker pensionsselskabet projekter for godt 10 mio. kr., mens alle igangværende planer om nye ejendomsinvesteringer fastholdes, siger ejendomschef til EjendomsWatch. (Opdateret)

Tilfreds DI-chef – corona er ikke force majeure

Regeringens coronarestriktioner betyder ikke, at offentlige myndigheder er forhindret i at betale for varer og tjenesteydelser til private virksomheder, slår Økonomistyrelsen fast. Det vækker lettelse i dansk erhvervsliv.

Almene boligselskaber vil hjælpe byggebranchen gennem coronakrisen

Flere almene aktører har i disse dage fokus på, hvordan de kan hjælpe med at holde gang i dansk erhvervsliv. "Det er i vores interesse, at håndværkerne stadigvæk er der i morgen," siger direktør for Boligselskabet Sjælland til EjendomsWatch. Også i Aalborg og København hjælper man.

Ejendomdanmark: Også udlejere skal have hjælp til at komme gennem krisen

Flere udlejere er i gang med at lave aftaler med erhvervsdrivende, der ikke har råd til at betale husleje, efter coronavirus har givet svindende indtægter. "Når vi står på den anden side af coronakrisen, vil vi i fællesskab være nødt til løfte den regning, der helt uundgåeligt kommer," lyder det fra udlejernes organisation.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier