ISS-topchef fratræder og rykker til Carlsberg

Jacob Aarup-Andersen forlader ISS, men bliver til en afløser er på plads. 
Efter to et halvt år annoncerer Jacob Aarup-Andersen sin afgang fra ISS, men bliver til en afløser er fundet. | Foto: Gregers Tycho
Efter to et halvt år annoncerer Jacob Aarup-Andersen sin afgang fra ISS, men bliver til en afløser er fundet. | Foto: Gregers Tycho

Topchefen hos servicekoncernen ISS, Jacob Aarup-Andersen, stopper for i stedet at overtage posten som topchef i bryggerikoncernen Carlsberg, oplyser ISS torsdag i en børsmeddelelse. 

”Jeg forlader selskabet tidligere, end jeg havde forventet. Tilbuddet om at blive adm. direktør hos Carlsberg var dog en karrieremulighed, jeg ikke kunne sige nej til,” siger han i meddelelsen.

Her fremgår det også, at han bliver på posten, indtil en afløser er fundet. 

Bestyrelsesformand Niels Smedegaard konstaterer, at den afgående topchef, der kom til ISS i september 2020, efterlader et ISS i en langt stærkere position, end da han overtog.

”Vi har et solidt strategisk, kommercielt og operationelt fundament og et stærk ledelsesteam, der vil fortsætte med at føre OneISS-strategien ud i livet. Jeg er sikker på, at vi kan fortsætte det stærke fremgang, vi har set under Jacobs lederskab,” udtaler han.

Posten som topchef i Carlsberg bliver ledig, fordi nuværende topchef Cees ’t Hart allerede har annonceret, at han ønsker at fratræde senest ved udgangen af tredje kvartal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også